Saturday, January 10, 2009

Re:Matilda

Nu pot decat sa contest vehement ceea ce spui.sunt vesela.ascult muzica.Sunt fericita pentru ca stiu ca oricand am pe cineva langa mine. stiu ca am cu cine sa iventez cuvinte noi, sa fac schimb de opinii.Si stiu ca exista cineva care ma iubeste. Girl nu fi trista pentru ca ce e al tau e pus deoparte si o sa apara de pe taramul Nicaieri.Esti trist, scrii despre durere si lacrimi.Incearca sa vezi partea buna: e cineva by your side."Oamenii fericiĊ£i nu scriu" nu e adevarat! Oamenii fericiti scriu despre prietenie, despre soarele care a rasarit inca o data, despre "roz si inimioare".Oamenii fericiti scriu despre luna si stele, dar scriu.ai un exemplu elocvent.All is full of love!Friends, parents love you!in diferent ways, but they do!cheer up!don't let some bad people ruin your smile, your optimism and your happiness!

And yet again: who am i to debitate?simple opinii si ganduti asezate haotic pe o foaie virtuala imateriala si iresponsabila.idei debitate de o minte plictisita.end of the unideea.


1 comment:

  1. Oameni tristi si oameni fericiti(printre care te numeri si tu) ? la asta se reduce clasa "camasilor virtuale", adica noi, bloghistii? sunt si oameni care..pur si simplu posteaza. Nu sunt nici tristi, insa nici motive de fericire nu au. Nu ca as fi eu ala, sunt simple constatari.Multumesc

    ReplyDelete